Camping hos oss

NÅR

Du kan campe hos oss når som helst, men vår hovedsesong er mai til og med oktober.

Innsjekk: etter kl. 12.00, men før kl. 14.00 (ved anna tidspunkt må dette avtales)

Utsjekk: før kl. 12.00

 

Ta kontakt så reserverer vi plass i god tid før ankomst.

Reservasjoner gjøres kun via e-post:

post@gala-alpin.no

Camping i Peer Gynts rike

 

Hva med å sove under en glødende himmel der fjellets ro sørger for myke drømmer? Du våkner til fuglekvitter og ei ku som rusler forbi når du drikker morgenkaffen din. En opplevelse av de sjeldne!

Vi holder til i nærheten av Gålåvannet og turmulighetene er mange. Vi har camping-muligheter på et angitt sted midt i området vårt som vi vinterstid fyller med skiglade alpinister. Du kan dermed nyte nuet ved å overnatte i vårt vakre rike, sommer som vinter, og vi ønsker deg velkommen, både liten og stor.

Enten du har med bobil,campingvogn eller telt så finner vi en fin plass for ei god natts søvn og du kan glede deg.

Under oppholdet kan du utforske både høyt og lavt – hva med et bad i Gålåvannet etter en fin fjelltur til toppen av Blåbærfjell?

…hvis du synes akkurat det blir litt for kaldt, så kan vi forstå det og holder egen dusjavdeling åpen for alle våre gjester hele døgnet.

Hjertelig velkommen til oss.

Priser

Campingvogn/
combicamp

kr 250,– pr. døgn

Bobil og lignende

kr 250,– pr. døgn

Buss

kr 450,– pr. døgn + kr 20,– pr. pers. pr. døgn

Telt

kr 150,– pr. døgn + kr 20,– pr. pers. pr. døgn

Telt og bil

kr 250,– pr. døgn

Strøm

+ kr 100,– pr. døgn

Godt å vite

* Du har fri tilgang til dusj og toalett under oppholdet

* Vår Fjellkafe er åpen, der vi har salg av kioskvarer, hygieneartikler og noe utvalg av mat. Fjellkafeen vår har også alle rettigheter.

Orden og oppførsel

* Vis hensyn til andre under oppholdet.

* Hold avstand til nærliggende vogner,bobiler og telt.

* Det skal være rolig på området kl. 23.00 og helt stille kl. 24.00.

* All søpppel skal fjernes ved avreise. (renovasjonsstasjonen ligger i krysset der du svingte ned til vannet)

* Du overnatter nå i et område som har vakker natur, magiske solnedganger OG beitedyr. Vis hensyn til dyr på lik linje som mennesker.. Hold god avstand og ikke skrem /jag/ert dyrene. Går du med hund eller barn er det ekstra viktig å holde god avstand.

Peer Gynt på Gålå

Det finnes en unik mulighet her på Gålå. Et utendørs teater som lar deg både trollbinde og fascinere. Gålåvannet og fjellet er hovedkulisser og du blir med inn i Ibsens fantastike verk om selveste Peer Gynt. Og du, forestillingen er bare noen minutters gange fra oss.

Rondaståk på Gålå

Det finnes en gjeng som har satt sammen en imponerende artistliste og morsomme aktiviteter her på Gålå. Sammen har de lagd en fjellfestival så fin og rå at du rett og slett ikke kan la den glippe. Delillos, Staut og Dåm høyt fra scena og innover fjellet sammen med alle de andre dyktige musikerene. Ingenting slår dette!

Aktiviteter under oppholdet

Gålå Aktiv | Elgsafari. Foto Arild Tagestad

Elgsafari

Her får du møte skogens konge på relativt nært hold. Når vi finner dyrene, forsøker vi å opptre så varsomt som mulig slik at du får muligheter til både å beskue og fotografere skogens konge, før de går videre.

Les mer

Gålå Aktiv | Frisbeegolf

Frisbeegolf

Frisbeegolf spilles som vanlig golf, men i stedet for ball og kølle brukes frisbee. Det er om å gjøre å treffe kurven ved bruk av færrest mulig kast.

Les mer

Gålå Aktiv | Fottur

SUP-brett

La deg begeistre på vannet der du flyter med avsted på et sup-brett. Flott aktivitet for familien eller hvis du trenger litt alenetid.

Du kan leie sup-brett av oss, enten på timebasis eller en hel dag. 

Les mer

Se alle aktiviteter